Seda Sayan ile Çağlar Ökten kavga mı etti? Camlar kırıldı, barikat kuruldu...

7 ay önce nikah masasına oturan Seda Sayan ile Çağlar Ökten hakkında ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Mutluluklarıyla dikkat çeken çiçeği burnunda çiftin kavga ettiği öne sürüldü. Çiftin evindeki camlar kırıldı, evin önüne barikat kuruldu. Ortaya atılan iddiaların ardından Seda Sayan'dan ilk açıklama geldi. İşte detaylar...

Kendisinden 25 yaş küçük olan müzisyen Çağlar Ökten'le 7'inci evililiğini geçtiğimiz Nisan ayında yapan 59 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seda Sayan hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Evlendikten sonra sık sık tatile çıkan ve sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mutlu aile pozlarıyla dikkat çeken çiftin kavga ettiği öne sürüldü. 

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem resmen başladı 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı!