SBS'de 500 tam puan aldı hayatı kabusa döndü!

Adana’da girdiği SBS'de 500 tam puan alan Deniz Karahaliloğlu için hayat bu başarının ardından tam anlamı ile kabusa döndü. Merakı nedeniyle bir arkadaşı ile marketten aldığı rakının sahte çıkması sonucu zehirlenen Deniz hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi olurken ortadan kayboldu. 1 gün sonra teyzesinin evinde bulundu. Geçirdiği trafik kazası sonucu bacağına platin takıldı. Son olarak da bir grup öğrenci tarafından kaçırılarak bir süre alıkonuldu.

2016 yılında girdiği Seviye Belirleme Sınavı'nda 500 tam puan alan ve derslerinde son derece başarılı olan Deniz 8'inci sınıfa başlayacakken trafik kazası geçirdi ve sağ bacağına 10 platin ile 4 çivi takıldı.

Bu nedenle 8'inci sınıfa hiç gidemeyen Karahaliloğlu, derslerinde iyi olduğu gerekçesiyle okulun kurul kararı ile sınıf geçti ve liseye gitmeye hak kazandı.

8'inci sınıfta sınavlara giremediği için sene sonunda yüzdesi düşük olan Deniz istediği liselere gidemedi ve Kurttepe Şehit Ali Öztaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne kayıt yaptırdı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!