Savaşçı 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 46. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde. Ayrıca 45. bölüm izleme linkini haberimizde bulabilirsiniz. Fox TV'nin reyting rekortmeni dizisi Savaşçı 45. bölümü ile ekranlara geldi. Seyfi ve kızı Esra’nın akıbeti belli oldu. Çok adam kaybettikleri için Çeto’yu suçlayan Roza ise Çeto’nun Kılıç Timi’ni ortadan kaldırmak için yaptığı planı onaylamaz. Peki Savaşçı 46. bölüm fragmanı yayınlandı? 46. bölüm fragmanı izle! Savaşçı 45. bölüm izleme linkine haberimizden ulaşabiliriz.

Savaşçı 46. bölüm izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Savaşçı 45. bölüm izleme linkine haberimizden bakabilirsiniz. Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı 20 Mayıs Pazar akşamı 45. bölümü izleyicilerle buluştu. Albay Kopuz, Seyfi’ye de Esra’ya da ulaşmaya çalışır ama bir sonuç alamaz. Seyfi’nin açığa çıkıp kızıyla tehdit edildiğinden şüphelenen Albay Kopuz’un telefonuna gelen bir ihbar mesajı kuşkuları daha da arttırır. Ancak bölgeden gelen yeni veriler, ihbar mesajını doğrular niteliktedir. Albay her ihtimale karşı Kılıç Timi’ni operasyona çıkarır. Peki Savaşçı 46. bölüm fragmanı yayınlandı? 46. bölüm fragmanı izle! Savaşçı 45. bölüm izleme linkine haberimizden ulaşabiliriz. İşte tüm detaylar...

Savaşçı 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Savaşçı 45. bölümü ile 20 Mayıs Pazar akşamı ekranlara geldi. Son bölümü izleyenler hemen "Savaşçı 46. bölüm fragmanı izle" aramalarına başladı. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 46. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizden izleyebilirsiniz.


Savaşçı 45. bölüm fragmanı


SAVAŞÇI 45. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Albay Kopuz, Seyfi’ye de Esra’ya da ulaşmaya çalışır ama bir sonuç alamaz. Seyfi’nin açığa çıkıp kızıyla tehdit edildiğinden şüphelenen Albay Kopuz’un telefonuna gelen bir ihbar mesajı kuşkuları daha da arttırır. Ancak bölgeden gelen yeni veriler, ihbar mesajını doğrular niteliktedir. Albay her ihtimale karşı Kılıç Timi’ni operasyona çıkarır.

Çok adam kaybettikleri için Çeto’yu suçlayan Roza ise Çeto’nun Kılıç Timi’ni ortadan kaldırmak için yaptığı planı onaylamaz. Ayrıca örgüt içindeki önemli bir gelişme ikili arasındaki gerilimi daha da yükseltir. Amacına ulaşmaya kararlı olan Çeto, Roza’yı saf dışı bırakmaya kalkar. Fakat Çeto’nun bu hamlesi olayların boyutunu başka bir noktaya getirir ve Kılıç Timi’nin eline büyük bir koz geçer.

Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi Çeto ve adamlarını bertaraf etmek için harekete geçerken, Seyfi ve kızı Esra’nın da akıbeti ortaya çıkacaktır.

SAVAŞÇI 44.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kutalmış Paşa'ya soruşturma açılmış, Kopuz Albay’ın da askerlik mesleğine son verilmiştir. Bunu öğrenen Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar hemen harekete geçerler. Seyfi’nin de işin içinde olduğu bir operasyon planlanır.

Bu operasyon, adım adım ilerlerken Çeto ve Roza bir amerikalı özel güvenlik mensubuyla, teröristlerin eğitildiği kampta bir araya gelirler. Gerekli önlemleri alan Kılıç Timi, bu görüşmede Albay Kopuz’un ve General Kutalmış’ın mesleğe dönüşü için bir fırsat yakalar. Ancak Çeto’nun farkettiği bir ayrıntı işleri zora sokacaktır.

Gerilim gittikçe yükselirken, Kağan’ın yaptığı plandan vazgeçmeye niyeti yoktur. Fakat Seyfi’nin açığa çıkma riski, bütün dengeleri değiştirecektir.

SAVAŞÇI KONUSU

Fox Tv’nin iddialı yapımlardan biri olan Savaşçı dizisinde Özel Kuvvetler Komutanlığı diğer adıyla bilinen Bordo Bereliler’in hikayesi anlatılıyor. Bordo Berelilerden oluşan ve Albay Kopuz yönetimindeki Kılıç Timi ülke içinde ve sınır ötesinde devleti ve milleti düşman saldırılarına karşı koruyor. Türk ordusunun göz bebeği olan Bordo Bereliler özellikle sınırdan ülkemizde girmeye çalışan teröristlere karşı verdikleri çetin mücadelenin anlatıldığı Savaşçı da aynı zamanda asker kimliği dışında var olan hayatlarını yaşamaya çalışan askerleri konu ediniyor.

 SAVAŞÇI 45. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SAVAŞÇI OYUNCULARI

Üsteğmen Serdar Türkmen ( Fırat Albayram ) : Üsteğmen Serdar Ankaralıdır. Kılıç Timin’de Yüzbaşı Kağan’dan sonra en yetkili kişidir. Üsteğmen Serdar neşeli ve kurnaz bir adamdır. Aynı zamanda oldukça zekidir. İlk askerlik yıllarında işkence görüp, travma yaşamıştır. Kılıç Timi böyle bir yarası olan arkadaşları Üsteğmen Serdar’ı geri kazanmak için hep mücadele verecektir.

Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Bayat ( Burç Kümbetlioğlu ) : Başçavuş Bayram ise Erzurumludur. Kılıç Timinde yaşça büyük olan kişidir. Bu yüzden abileri olarak davranır. Tam bir Anadolu çocuğudur. Evli olan Üsteğmen Serdar’a askerliğe dönme teklifi gelince hiç düşünmeden kabul eder ve Kılıç Timi’ne katılır.

Astsubay Üstçavuş Galip Aygün ( Bahadır Vatanoğlu ) : Üstçavuş Galip ise Gazianteplidir. Üstçavuş Galip diğer askerler ile çok iyi anlaşır. Neşeli ve komik olan Üstçavuş Galip diğer asker arkadaşı ile aynı kıza aşık olur. Aynı kızın için amansız mücadele veren ikili vatan söz konusu olduğunda tek bilek olur.

Astsubay Kıdemli Başçavuş Selçuk Yenilmez ( Doğan Bayraktar ) : Kıdemli Başçavuş Selçuk ise saf ve temiz bir köy çocuğudur. Anadolunun yetiştirdiği temiz köy çocuğu güne gelince tam bir vatan koruyucusu olacaktır. Başçavuş Selçuk oldukça sabırlı ve fedakar bir askerdir.

Alican Albayrak (Teğmen Murat Gündoğdu) Çanakkaleli. Murat, Kağan’ın çok güvendiği, makul, soğukkanlı, bilgili bir adam. Operasyonlarda Kağan’ı dengeleyen, kararlara mantık getiren bir asker.

Uğur Biçer (Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş) Denizlili. Genç ve bekar astsubay. Can arkadaşı Galip'le birlikte Kılıç Timi'nin enerjisi.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim olacak? Yeni takımlar nasıl? Hemşire Selen Bilgin'in şüpheli ölümü: Doktor sevgili iddiası! Ali Koç'tan başkanlık başvurusu: İmzaları teslim etti!
Sonraki Haber