Şarkılar Bizi Söyler'de duygu dolu anlar... Depremde aile yakınlarını kaybeden Uğur Aslan hem ağladı hem ağlattı

Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "6 Şubat Depremi" anıldı. Programın bu haftaki konukları Uğur Aslan, Antakya Medeniyetler Korosu, Hamdi Alkan ve Kalben oldu. 'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen yıkıcı depremlerde ailesinden birçok kişiyi kaybeden Uğur Aslan türkü söylerken gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü sanatçı hem ağladı hem de stüdyodaki herkesi ağlattı. Aslan, deprem sonrası artan kira fiyatlarına isyan ederek ''Demek ki insanların vicdanları satılıkmış'' dedi.

Sibel Can ve Hakan Altun'un sunumuyla, klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici'nin yorumuyla Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Şarkılar Bizi Söyler' programında duygu dolu anlar yaşandı. Programa konuk olan şarkıcı ve oyuncu Uğur Aslan, 6 Şubat depreminde yaşananları gözyaşları içinde anlattı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem resmen başladı