Sarıgül'den açıklama geldi! CHP'nin İBB Başkan adayı olacak mı?

CHP'de Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşı karşıya gelmesinin ardından Mustafa Sarıgül'ün İBB Başkanlığı için aday gösterileceği iddiaları konuşulmaya başlamıştı. Sarıgül yaptığı açıklamada bu iddiaları yalanladı.

CHP'de değişim isteyen Ekrem İmamoğlu ve koltuğundan kalkmamakta kararlı olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun arası son dönemde açıldı. Bu bağlamda, Kılıçdaroğlu'nun CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün aday gösterileceği öne sürüldü.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda bu iddiayı şöyle ortaya atmıştı:

"Kılıçdaroğlu'nun yakın çevresi değişim talebi karşılıksız kalınca Kemal Bey'le ipleri koparan Ekrem İmamoğlu yerine İBB adayı olarak Mustafa Sarıgül'ü gösterme fikrini dillendirmeye başladı. Sana söz belediyeleri de kaybedeceğiz"

SARIGÜL İDDİALARI YALANLADI!

Sarıgül, iddialar sonrası Candaş Tolga Işık'a konuştu ve iddiaları yalanladı:

"Az önce Mustafa Sarıgül aradı, 'Şu ana kadar bana gelen böyle bir şey olmadı. Ama şimdiden söyleyebilirim ki benim açımdan böyle bir adaylık söz konusu değil, olamaz da. Ben geri dönüp bakmam! Ayrıca bunu parti içinde kim dillendiriyorsa bilsin ki CHP'ye iyilik yapmıyor' dedi."

Fenerbahçeli Szymanski gol atmayı unuttu Malatya'da deprem oldu Yıl sonu dolar ne kadar olacak? Merkez yeni dolar tahminini paylaştı
Sonraki Haber