Saplantılısı tarafından vurulan 16 yaşındaki Beyza hayatını kaybetti! "4 defa kaçırdı neden tutuklanmadı?"

İstanbul'da Selim Tekin isimli şahıs, zorla evine girdiği 16 yaşındaki Beyza Doğan'ı ensesinden tabancayla vurarak öldürdü. Zanlı, aynı silahla intihar girişiminde bulunurken 16 yaşındaki Doğan'ın teyzesi 35 kez şikayetçi oldularını belirterek isyan etti. Teyze, "Beyza'yı 5 kere kaçırdı. Annesi babası 35 kez şikayetçi oldu. 13 yaşında 16 yaşına kadar bunları yaşadı. Bu adam niye tutuklanmadı?" dedi.

Önceki gün saat 18.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde iddiaya göre Selim Tekin saplantılı olduğu Beyza Doğan'ın evine gelerek zorla içeri girdi. Selim Tekin, daha sonra Beyza Doğan'ı banyoya götürerek ensesinden ateş etti. Selim Tekin daha sonra kendine de ateş ederek intihar girişiminde bulundu. O esnada evde bulunan Beyza Doğan'ın kardeşi "Kardeşimi kurtarın" diye bağırdı.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ankara'da sağanak etkili oldu, yollar göle döndü