Sapık kantinciden mide bulandıran hareket! 15 öğrenciyi taciz etmiş! Müdür ve öğretmenler de...

İzmir'de öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan 44 yaşındaki sapık kantinci Turan Duman'ın tam 15 öğrenciyi hem sözlü hem de fiziksel olarak taciz ettiği ortaya çıktı. Öğrencileri ailelerine tacizi söylemesin diye bir odada saatlerce kapalı tutan okul müdürü Ali Gür ile iki öğretmen hakkında veliler şikayetçi oldu.

İzmir'de tutuklanan 44 yaşındaki sapık kantinci Turan Duman'ın Ülkü Ortaokulu'ndaki 15 öğrenciyi sözlü ve fiziksel taciz ettiği ortaya çıktı.

Veliler, tutuklanan kantinci dışında olayı örtbas etmeye çalıştıkları gerekçesiyle okul müdürü Ali Gür ve iki öğretmenden de şikayetçi oldu. Öğrencilere psikolojik destek verilirken, çocukların kayıtları başka okullara alındı.

Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?