Sapık hemşireden yoğun bakımdaki kanser hastası kadına cinsel saldırı! Savunması pes dedirtti!

İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda yatan 63 yaşındaki kadına cinsel istismar girişiminde bulunan Emre Kale'nin savunması pes dedirtti. "Evliyim. Psikolojik ve ailevi sıkıntılarım vardı. Olay sırasında herhangi bir cinsel açlığım söz konusu değildi. Cinsel organımı çıkardım ve 2-3 dakika öyle durdum." dedi.

İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadına, cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan hemşire Emre Kale (29), 40,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında rezil bir savunma yaptı.  

"Psikolojik ve ailevi sıkıntılarım vardı." diyen hemşire,  "Evliyim, olay sırasında herhangi bir cinsel açlığım söz konusu değildi. Sadece sıkıntılı bir ruh haliyle hareket ettim ve bazen ne yaptığımı hatırlamıyorum" dedi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı