Şans Topu sonuçları! 3 Mart Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Şans Topu çekiliş sonuçları 2 Mart 2021 Çarşamba akşamı belli oluyor. Milli Piyango İdaresi tarafından canlı çekilişi yapılan ve talihlilerine milyonlar kazandıran şans oyunu Şans Topu Çarşamba akşamlarının en çok oynanan Milli Piyango oyunu olarak göze çarpıyor.

3 Mart 2021 Şans Topu sonuçları için geri sayım başladı. Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Şans Topu'nda çekiliş heyecanı ile birlikte kazanan numaralar da araştırılmaya başlandı.

Bu akşamki Şans Topu çekiliş ikramiyesi 4 milyon TL'nin üzerinde olacak. İkramiyelerin göz doldurduğu şans oyunu Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar haberimizde.

Şans Topu sonuçları 3 Mart Çarşamba: 11, 20, 21, 22, 34 + 01

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 3 MART 2021

Haftanın iki günü; Çarşamba ve Pazar günü gerçekleşen Şans Topu'nda haftanın ilk çekilişi bu akşam yapılacak. www.millipiyangoonline.com adresinden canlı olarak takip edilecek olan Şans Topu çekilişinin sonuçları belli olduğunda haberimizde yer alacak.

ŞANS TOPU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber