Samuray kılıcıyla Başak Cengiz'i katleden cani hakkında sıcak gelişme! Hepsi incelenecek...

İstanbul'da cani Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla sokak ortasında öldürülen Başak Cengiz'in soruşturması titizlikle devam ediyor. Tüyler ürperten cinayette kan donduran gelişmeler yaşanmaya devam ederken Can Göktuğ Boz'un evinde bulunan kesici kılıç ve bıçaklarla ilgili savcılık İstanbul Kriminal Polis Labaratuvarı'ndan rapor istedi.

Geçtiğimiz ay Ataşehir'de mimarlık eğitimi için Ankara'dan İstanbul'a gelen Başak Cengiz, sokak ortasında vahşice katledildi.

Samuray kılıcı ile dehşet saçan Can Göktuğ Boz, önce emniyette, sonra savcılıkta ardından da tutuklanması talebiyle sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği'nde ifade verdi. 'Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' ve 'Silahla tehdit' suçlarından tutuklandı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar...