Samsun'da sevgilisinin kız arkadaşına yaptıkları 'bu kadarına pes' dedirtti! Üstelik sapık adam o anları videoya çekti...

Samsun'da midenizi bulandıracan bir olay yaşandı. Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşanan olay da 31 yaşındaki M.K., sevgilisinin evine gitti. Sevgilisinin koltukta uyuyan ev arkadaşını elle taciz eden sapık adam üstelik o anları da kameraya aldı.

Ahlaksız adam sevgilisinin koltukta uyuyan arkadaşını elle taciz etti. İğrenç anları kameraya alan adam yaptıkları ile kan dondurdu. Olay İlkadım ilçesindeki Fatih Mahallesi'nde meydana geldi.

S.D. isimli kişi sevgilisi R.O. ile aynı evde yaşayan M.K.'nin koltukta uyumasını fırsat bilerek yanına gitti.

M.K.'ye elle tacizde bulunan S.D., o anları cep telefonuyla kaydetti. Mail hesabına gelen videoyu izleyen M.K., ise şoka girdi.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı