Şampiyonlar Ligi'ne damga vuran 1.2 milyar Euro'luk ilk 11! Jude Bellingham ve Kylian Mbappe listeye damga vurdu: Bazı oyuncular Galatasaray'a rakip olmuştu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final maçlarında ilk karşılaşmalar geçtiğimiz hafta oynandı ve gözler gelecek haftaya çevrildi. Dortmund ilk maçta PSG'yi 1-0 yenerken, Bayern Münih ile Real Madrid 2-2 berabere kaldı. Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalin en değerli 11'i de belli oldu. Söz konusu kadronun değeri tam 1.2 milyar euro.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DAMGA VURAN 1.2 MİLYAR EUROLUK 11!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund-PSG ve Bayern-Real maçlarıyla yarı final karşılaşmaları start aldı. Yıldızlar karmasından oluşan bu eşleşmeler, dünyanın en pahalı oyuncularını da karşı karşıya getirdi. Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalin en değerli 11'i de belli oldu. 

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!