Şampiyonlar Ligi’nde bir devir sona erdi! Artık grup maçları tarihe karıştı: Türkiye’den kaç takım gidecek? Yeni turnuva nasıl olacak?

Şampiyonlar Ligi’nde yeni format önümüzdeki sezondan itibaren yürürlüğe girecek. Artık grup maçları oynanmayacak. Bu hafta oynanan grup son hafta maçlarıyla bu format tarihe karıştı. Peki önümüzdeki sezon nasıl bir format bizi bekliyor? Türkiye’den kaç takım Şampiyonlar Ligi’ne katılacak?

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE GRUP MAÇLARI TARİHE KARIŞTI!

UEFA Şampiyonlar Ligi, kulüpler bazında dünyanın en önemli organizasyonu olarak değerlendiriliyor. Devler Ligi’nde bu hafta oynanan grup maçlarıyla birlikte bu format tarihin tozlu raflarındaki yerini aldı. UEFA, Şampiyonlar Ligi’ni artık yeni formatıyla oynatacak.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...