Saldırganını affeden Berfin şimdi çok pişman

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yüzüne asit döken ve bu suçtan 13 yıl hapis cezasına çarptırılan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik'i affederek şikayetinden vazgeçen Berfin Özek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, aldığı bu kararın yanlış ve sağlıksız olduğunu anladığını belirterek, "Bunu nasıl yapabildim" dedi.

Hatay İskenderun'un Buluttepe Mahallesi 390 Sokak'ta geçen yıl 15 Ocak 2019'da meydana gelen olayda, dershaneden çıkıp evine giden Berfin Özek'in (20) yolu, eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) tarafından kesildi. Çeltik, Berfin Özek'in yüzüne asit atıp, kaçtı.

Berfin, çağırılan sağlık ekiplerince İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesinin ardından Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Yüzünde yanıklar oluşan Özek, Yanık Ünitesi'nde tedaviye alındı. Berfin, gördüğü uzun tedavinin ardından taburcu oldu ancak yüzünde ağır yanık izleri kaldı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü!