Sakla Beni dizisinin konusu ne? Sakla Beni oyuncuları kimler? Sakla Beni uyarlama mı? Sakla Beni hangi kanalda, saat kaçta?

Sakla Beni, televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayan dram ve aşk dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Dizi hakkında konusu ve oyuncuları gibi ayrıntılar merak ediliyor. Bu çerçevede arama motorlarında 'Sakla Beni dizisinin konusu' veya 'Sakla Beni dizisinin oyuncuları' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, Sakla Beni dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi, hangi kanalda, saat kaçta? İşte Sakla Beni dizisi hakkında araştırılan detaylar...

Sakla Beni oyuncu kadrosu ve konusu izleyenler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Şahane Hayatım dizisinin konusu ne? Sakla Beni oyuncuları kimler? Sakla Beni uyarlama mı? Sakla Beni hangi kanalda, saat kaçta? Sakla Beni nerede çekildi? İşte ayrıntılar...

SAKLA BENİ OYUNCULARI KİMLER?

Uraz Kaygılaroğlu - Mete

Cemre Baysel - İncila

Asude Selma Kalebek - Naz

Şenay Gürler - Belgin

Ceyda Düvenci - Filiz

Nilüfer Açıkalın - Gülten

Sevinç Erbulak - Füsun

Tamer Levent - Ziya

Dizi kadrosunda ayrıca Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar gibi başarılı ve renkli isimler de bulunuyor.

SAKLA BENİ KONUSU NE?

Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmıştır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akar. Fakat Naz’ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila’nın ansızın Mete’nin karşısına çıkması, Mete’nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz’ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete’nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?

SAKLA BENİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Dizi, 2 Kasım Perşembe günü Star TV ekranlarında yayın hayatına başladı. Sakla Beni, Her perşembe akşamı saat 20.00'de Star TV ekranları üzerinden seyirciyle buluşacak.

Okan Buruk Tete için raporunu verdi! Sene sonu ayrılık... Egzama nasıl geçer? Egzamaya ne iyi gelir? Egzama nasıl tedavi edilir? İsmail Yüksek EURO 2024'e yetişmek için planını yaptı!
Sonraki Haber