Eşini yeni kaybeden kadın kendisini rahatsız eden adamı sokak ortasında dövdü! ''Osmanlı tokadını yapıştırdım''

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde iki ay önce eşini kaybeden bir kadın kendisini rahatsız ettiğini söylediği bir adama ''Kocam daha yeni öldü, acımı yaşıyorum'' diyerek tokat atıp parkın ortasında evire çevire dövdü. O anlar saniye saniye kameraya kaydedildi. Görüntülerle ilgili konuşan kadın, ''Osmanlı kadını olduğum için Osmanlı tokadını yapıştırdım” dedi.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya'nın Pamukova’da yaşayan Nuran Kul (54), iki ay önce akciğer kanserinden eşini kaybetti. İddiaya göre, eşi vefat ettikten sonra Kul’u bir adam telefon ile sürekli arayarak rahatsız etmeye başladı. Uyarılarına kulak asmayan adamı parkta gören Nuran Kul, öfkesine engel olamadı. İlçe merkezinde bulunan parkın ortasında adama tokat atarak evire çevire dövdü.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı