Sahte koronavirüs aşısı alarmı! Bin dolara saf su, aşı yerine hyalüronik asit satmışlar...

Koronavirüsten korunmak için aşı olmak isteyen vatandaşlar dolandırıcıların ağına düştü. Meksika ve Polonya'da bin dolar karşılığında sattıkları tespit edilen içinde damıtılmış su ve hyalüronik asit bulunan sahte Pfizer koronavirüs aşıları tespit edildi. Olayla ilgilenen uzmanlar, "Bu kadar da vicdansızlık olmaz. Hiç böylesini görmedik." yorumlarında bulundu.

Dünya genelinde hızla yayılan koronavirüsü engellemek amacıyla yürütülen aşı çalışmaları dolandırıcıların yeni hedefi haline geldi. Virüsten korunmak için aşı olmak isteyenleri ağlarına düşüren dolandırıcılar bin dolar karşılığında içinde hyalüronik asit bulunan sahte aşıları enjekte ettikleri ortaya çıktı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den