Sahte doktoru ifşa eden astsubay sevgili akılalmaz detayları açıkladı! Diğer sevgili kıskanınca...

Türkiye'nin konuştuğu sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın foyasını sevgilileri arasındaki kıskançlık krizi ortaya çıkardı. Sahte doktorun sosyal medya üzerinden tanıştığı astsubay sevgilisi Cemil Tekin, skandalla ilgili şoke eden detayları anlattı.

Tekirdağ'da Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde 1 yıldır pratisyen hekim olarak görev yapan, ameliyatlara girip dikiş attığı görüntüler ortaya çıkan Ayşe Özkiraz'ın, sosyal medya üzerinden tanıştığı astsubay Cemil Tekin ile sevgili olduğu ortaya çıktı. Özkiraz, sevgilisine de kendini Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi olarak tanıtmış. Ancak sıkışınca 'okulum' diye Çapa Tıp Fakültesi'ne götürmüş. İşte sahte doktorun foyasanı ortaya döken aldatılan astsubay sevgilinin ifadesi..

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi...