Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın ses kaydı ve yazışmaları ortaya çıktı! 'Bugün kesmiyor musun birini'

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın ses kaydı ve Whatsapp yazışmaları ortaya çıktı. Özel bir üniversitenin sağlık bölümü öğrencilerinin yer aldığı WhatsApp grubuna ses kaydı atan Ayşe Özkiraz, girdiği ameliyatlardaki anılarını anlatıyor. Özkiraz'ın "Bu halde 70. hastama bakıyorum, bayılacağım." sözleri ise dikkat çekti.

Tekirdağ'da Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz'ın , özel bir üniversitenin sağlık bölümünün Whatsapp grubunda girdiği ameliyatlar ile ilgili bilgi aktardığı ses kayıtları ortaya çıktı. Özkiraz yaklaşık 6 ay önce gönderdiği ses kaydı ve mesajlarda girdiğini öne sürdüğü ameliyatlar ile ilgili bilgi aktarıyor. Prof. Dr. Yeşim Erbil ise Özkiraz'ın anlattıklarını yorumladı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!