Sahne kıyafetini ve dansını yerden yere vurdular! Hangi ünlü Gülşen için ne dedi?

Cahide Palazzo’da verdiği son konserinde sahneye külot ve sütyenle çıkan ve kalça dansıyla eleştiri yağmuruna tutulan Gülşen magazin gündemindeki yerini koruyor. Olay konserden fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan şarkıcıya destek çıkanlar da oldu tepki gösterenler de. İzzet Yıldızhan'ın ''Sahneye külotla çıkmasınlar'' sözlerinin ardından konseri için külot-sütyen kombi tercih eden Gülşen'in Yıldızhan'a inat böyle bir tercih yaptığı konuşulurken ünlü popçudan gelecek açıklama merak edildi.

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın isim vermeden kıyafetlerini eleştirdiği kadın şarkıcılardan ilk akla gelenlerden biri şüphesiz Gülşen oldu. Ünlü popçu konser sezonu boyunca her giydiği kıyafetle adından söz ettirmeyi başardı. Yıldızhan'ın "Sahneye külotla çıkmasınlar" açıklamasından hemen sonra verdiği ilk konserinde Gülşen öyle bir tercih yaptı ki hayranlarının ile ağızları açıkta kaldı. 45 yaşındaki şarkıcı sahneye külot & sütyen kombiniyle çıktı. 

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat!