Safiye Soyman'dan MS hastalığı ile mücadele eden oğlu Harun'un sağlık durumuyla ilgili açıklama

Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, eski eşi Ziya Akaröz ile evliliğinden dünyaya gelen ve 20 yıldır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun ile birlikte Burdur ilinin Ağlasun ilçesine bağlı Yeşilbaşköy'e gitti. Oğluğunun sağlığı için yaz döneminde Bodrum'dan Burdur'a gittiğini söyleyen Safiye Soyman, kaldıkları yayla evinde elleriyle gözleme açtığı anları da takipçileriyle paylaştı. Ünlü sanatçıya takipçilerinden 'ne kadar marifetlisin' iltifatları yağdı.

61 yaşındaki Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, 20 yıldır MS (Multipl Skleroz) hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun (45) ile birlikte yaz aylarında Bodrum sıcak olduğu için 3 aylığına Burdur'a gitti. Oğlunun sağlığı için 3 ay Burdur'daki yayla evinde kalacaklarını belirten Safiye Soyman, Instagram hesabından bir paylaşımda bulunarak oğlunun sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri