Sadık Ahmet'in hayatı beyaz perdede! Sadık Ahmet filmi ne zaman vizyona girecek? Oyuncu kadrosunda kimler var? Sadık Ahmet filmi fragmanı yayınlandı mı?

Batı Trakya Türklerinin lideri olarak tanınan merhum Dr. Sadık Ahmet kimdir? Sadık Ahmet'in hayatını ve mücadelesini konu alan film, 2 Şubat 2024'te vizyona giriyor. Peki, Sadık Ahmet filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Film nerede çekildi? Sadık Ahmet filminde anlatılmak istenen ne? Sadık Ahmet filmi fragmanı yayınlandı mı?

Sadık Ahmet filmi vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin oyuncu kadrosu oldukça güçlü. Sadık Ahmet filmi konusu ne? Ne zaman vizyona girecek? Sadık Ahmet oyuncuları kim? Filmin fragmanı yayınlandı mı? Sadık Ahmet filmi nerede çekildi? İşte filme dair tüm merak edilenler...

SADIK AHMET KONUSU NE?

Şaibeli bir trafik kazası sonucunda henüz 48 yaşındayken hayatını kaybeden Dr. Sadık Ahmet'in hayat hikayesi filme konu oldu. Dr. Sadık Ahmet'i Turgay Aydın isimli oyuncunun canlandıracağı filmin tanıtımı yayımlandı. Yapımcılığını MCG FİLM / M.Cüneyt Göz’ün, proje tasarım ve kreatif yapımcılığını Muhammet Usta ve Tan Doğan Muzır’ın, idari yapımcılığını ise Didem Gümüş’ün üstlendiği filmin yönetmen koltuğuna ise Hakan Yonat oturacak. 

Filmin senaristliğini üstlenen Mert Dikmen ise ailesiyle birlikte titiz bir çalışma neticesinde "Sadık Ahmet" filmini ortaya çıkardı. 

SADIK AHMET NEREDE ÇEKİLDİ?

Ağustos ayında başlayacak olan filmin çekimleri Türkiye'de; İstanbul, Bursa, Edirne'de yapıldı. Batı Trakya'da ise Gümülcine'de çekildi. Ayrıca, Yunanistan'ın başkenti Atina’da da çekimler gerçekleşti. 

İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri