Sadettin Saran yeni yönetimde olacak! Amaç Aziz Yıldırım’ı seçim sürecine dahil etmek. Ama yılların kurdu bu oyuna gelmedi: “Oturun yerinizde, bu tip ergen senaryolarına lüzum yok” dedi! Onun yüzünden şampiyonluk kaçtı diyemeyecekler…

Fenerbahçe’de sezon sonunda gerçekleşecek olan seçim öncesi kulislerde dolaşan Sadettin Saran ve Aziz Yıldırım isimleriyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Gazeteci Ferudun Niğdelioğlu, Fenerbahçe kulislerini aktardı. Sadettin Saran’ın seçime nasıl dahil olacağı ve Aziz Yıldırım iddiaları hakkında çok önemli bilgiler verdi.

SADETTİN SARAN VE AZİZ YILDIRIM İDDİALARINA ŞOK YANIT

Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç’un HaberTürk yayınında sarfettiği, “Fenerbahçe başkanlığına aday olmayı düşünmüyorum” sözleri, sarı lacivertli kulüpte sezon sonunda gerçekleşecek seçim öncesi kulisleri hareketlendirdi. Aziz Yıldırım’ın aday olacağı iddialarına jet hızıyla yalanlama paylaşması sonrası gözler Sadettin Saran cephesine çevrildi. Konuyla ilgili çok önemli bir değerlendirme gündeme düştü.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu!