Sadettin Saran hakkındaki şok gerçeği açıkladı! Gündeme bomba gibi düştü: “Yayıncı da olamaz, Fenerbahçe’ye başkan adayı da olamaz! Yıldırım Demirören de bu yüzden devam edememişti”

Son günlerde Türk futbolunun gündemindeki isim Sadettin Saran hakkında şok bir gelişme yaşandı. Hem Süper Lig’in yayıncısı olmaya aday olan hem de Fenerbahçe’de muhtemel başkan adayı olan Sadettin Saran’ın bu iki isteğinin de teknik olarak mümkün olmadığı iddia edildi.

SADETTİN SARAN’IN UYKULARINI KAÇIRACAK İDDİA!

Türk futbolunda kritik iki gelişmenin eşiğinde odaktaki isim olan Sadettin Saran hakkında şok bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Süper Lig ve 1. Lig’in 3 yıllık yayın ihalesinde mevcut yayıncı kuruluş beIN ile birlikte en kuvvetli aday olan Saran Medya’nın sahibi olan Sadettin Saran ayrıca Ali Koç’un aday olmaması halinde Fenerbahçe başkanlığı için de bir numaralı adaydı. Ancak bugün ortaya atılan bir iddia, bu iki olayın da teknik olarak mümkün olmadığını gösteriyor.

Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?