Sadettin Saran hakkında şok sözler: "Fenerbahçe şike yapmıştır açıklamalarıyla kendisini bağladı! Onun cezasını çekiyor! Ali Koç neden sessiz kalıyor?"

Fenerbahçe seçimi için hazırlanan Sadettin Saran hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir açıklama geldi. Ali Koç'tan sonra göreve talip olan Sadettin Saran'ın eski sözlerini gündeme getiren gazeteci Ferudun Niğdelioğlu, gündemi sallayacak bir yazı kaleme aldı.

SADETTİN SARAN BU YAZIYI GÖRMESİN! ŞOK SÖZLER...

Fenerbahçe'ye yazın gerçekleşecek başkanlık seçiminde mevcut başkan Ali Koç, aday olmayacağını açıklamıştı. Bu koltuk için en kuvvetli adaylardan biri iş insanı Sadettin Saran. Gazeteci Ferudun Niğdelioğlu, Sadettin Saran ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek sözler sarf etti.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi