Sadettin Saran hakkında şok sözler: "Fenerbahçe şike yapmıştır açıklamalarıyla kendisini bağladı! Onun cezasını çekiyor! Ali Koç neden sessiz kalıyor?"

Fenerbahçe seçimi için hazırlanan Sadettin Saran hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir açıklama geldi. Ali Koç'tan sonra göreve talip olan Sadettin Saran'ın eski sözlerini gündeme getiren gazeteci Ferudun Niğdelioğlu, gündemi sallayacak bir yazı kaleme aldı.

SADETTİN SARAN BU YAZIYI GÖRMESİN! ŞOK SÖZLER...

Fenerbahçe'ye yazın gerçekleşecek başkanlık seçiminde mevcut başkan Ali Koç, aday olmayacağını açıklamıştı. Bu koltuk için en kuvvetli adaylardan biri iş insanı Sadettin Saran. Gazeteci Ferudun Niğdelioğlu, Sadettin Saran ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek sözler sarf etti.

Migros, gıda ve temizlik ürünlerinde bomba indirim yaptı! Meteorolojiden İstanbul dahil 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Jose Mourinho'dan şok karar: Bu oyuncuyu takımımda görmek istemiyorum Ülke puanını Fenerbahçe sırtlıyor! Galatasaray'a büyük fark MasterChef'in 13. yarışmacısı kim oldu? Meteoroloji'den 14 kente sarı ve turuncu kod alarmı! Tedbirinizi alın