Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'den Serdar Ortaç itirafı!

Sadakatsiz dizisinde Asya karakterine hayat veren Cansu Dere kendisi hakkında ortaya atılan aşk iddialarına cevap verdi. Katıldığı bir programda ‘Nehir Gözlüm’ adlı parçasını seslendiren Ortaç, bir itirafta bulunmuş ve en çok konuşulan isimlerden biri olmuştu.

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç, katıldığı bir televizyon programında ‘Nehir Gözlüm’ adlı şarkısını seslendirdikten sonra çarpıcı bir itirafta bulunmuştu. Ortaç, “Bu şarkıyı 20 yaşındayken Cansu Dere’ye yazmıştım. Cansu mahvedecek beni ama aşıktım kadına. Haberi yoktu, platonik bir aşktı. O kendi yoluna gitti. Cansu için bir şarkı yazayım dedim. Nehir Gözlüm’ü yazdım kadına” ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz günler içerisinde Sadakatsiz dizisinde rol aldığı arkadaşları ile birlikte Arnavutköy’deki Sur Balık adlı mekan çıkışında görüntülenen Cansu Dere kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle yanıt verdi.

Yıllar sonra Serdar Ortaç’tan gelen aşk itirafı ile ilgili konuşan Dere, “Şimdi ne diyeyim ben… Ama değilmiş galiba, ben de sizden takip ediyorum. Hiç haberim yok.” yorumunda bulundu.

Kısa süre sonra ise Serdar Ortaç’ın Cansu Dere için sarf ettiği sözlerin benzerini yıllar öncede oyuncu Nehir Erdoğan için söyledi ortaya çıktı. Ortaç, 2003 yılında bir TV programında Nehir Erdoğan’a vurulduğunu itiraf ederek, “Gözümün önünden o tertemiz hali hiç gitmedi. Platonik bir aşktı bu… Bir gece oturup ‘Nehir Gözlüm’ü yazdım. Aylar, yıllar geçmesine rağmen kendisine bir türlü açılamadım. Keşke açılsaydım. Şu an yakın arkadaşım Ömer Durak ile birlikte.” ifadelerine yer vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs açıklaması O bölgede yaşayanlar dikkat! Çok kuvvetli geliyor... Yazlık Ev Dekorasyonunda Dikkat Edilmesi Gerekenler
Sonraki Haber