Sadakatsiz Volkan kim? Caner Cindoruk kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

Sadakatsiz mimar Volkan Arslan kim? Caner Cindoruk kimdir? Sadakatsiz dizisinde mimar Volkan Arslan karakterini canlandıran Caner Cindoruk’un hayatı merak konusu oldu. Caner Cindoruk kaç yaşında, nereli? Evli mi? İşte, Caner Cindoruk oynadığı diziler…

Sadakatsiz dizisinde mimar Volkan Arslan’ı canlandıran Caner Cindoruk’un hayatı araştırılmaya başlandı. Kırklı yaşlarda Malatya’da doğan ve ailesi ile beraber Tekirdağ’a göç etmek zorunda kalan Volkan Arslan, seneler öncesinde babasını kaybetmiş ve annesi ile beraber tek başına kalmıştır. İstanbul'un en iyi üniversitelerinden birinde, mimarlık bölümünde ailesinin çabaları ile okuyan Volkan, Asya’nın hamile kaldığını öğrenince, O’na evlenme teklifinde bulunmuş ve hayatı baştan sona değişmiştir.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dursun Özbek'in seçimdeki rakibi ortaya çıktı! Ünal Aysal sürprizi... CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!