Sadakatsiz final mi yapıyor? Sadakatsiz dizisi bitiyor mu?

Sadakatsiz dizisi yayından kaldırılıyor mu? Sadakatsiz final mi yapıyor? RTÜK, yayınlandığı ilk günden bu yana zirvede olan Kanal D’nin fenomen dizisi Sadakatsiz’e ceza verdi. Bu verilen ceza sonrasında Sadakatsiz dizisinin yayından bile kaldırılabileceği iddia edildi. İşte, Sadakatsiz dizisinin final tarihi

Sadakatsiz yayından kaldırılıyor mu? Sadakatsiz dizisi final mi yapıyor?RTÜK, Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisine para cezası uyguladı. Üst kurul tarafından alınan karar doğrultusunda 'evlilik dışı ilişkileri normal gibi gösteren', 'çocuk ve gençleri olumsuz yönde etkileyebilecek rol modeller oluşturan' "Sadakatsiz" yayın kanalı olan Kanal D’ye ceza geldi.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!