Sadakatsiz 22. son bölüm fragmanı izle!

Sadakatsiz 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında 17 Mart akşamında yayınlanacak olan Sadakatsiz 22. bölümünde yine nefesler tutulacak. Dizi takipçileri Sadakatsiz 22. bölümünü tek parça halinde Kanal D ekranlarından izleyebilirler.

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisi 22. bölüm ile 17 Mart Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında olacak. Her bölümü ile izlenme rekorları kıran Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde yine ilginç gelişmeler yaşanacak.

Asya’nın hamlesi sonrasında üzerine oynanmaya devam eden oyunda kartlar yeniden dağıtılmaktadır. Hiç beklenmedik bir haber alan Asya, Sinan, Volkan ve Derin cephesinde yeni bir kriz baş gösterir. Selçuk hiçbir şekilde Gönül’ün baskılarına aldırmazken ailesi daha da güçlendirmeye oldukça kararlıdır. Ancak Derin ile Volkan’ın ilişkisinde ipler daha da gerilirken şok bir gelişme herkesi şaşkına çevirir.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eline geçen tüm kozları kullanmaya başlayan Asya özellikle Derin’in son konuşmalarından sonra soluğu Gönül’ün yanında alır. Bu haberleri Gönül’ün yaptığı anlayan Asya, elinde olan videoyu ona izleterek kendisini tehdit eder.

Gazetelerde çıkan haberleri görünce deliye dönen Volkan da öfkesinden ne yapacağını iyice şaşırmıştır. Apar topar sinirli bir şekilde hastanede bulunan Asya’nın odasına girince karşısında Turgay’ı görünce iyice çıldırır. Yaşanan kaos sonucunda hastanede gerilim iyice artar. Asya bir kez daha Volkan yüzünden zor durumda kalırken hastane yönetiminden de son uyarıyı alır.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle