S Sport 2 şifresiz nasıl izlenir? D Smart, Turkcell TV, TiviBu, Kablo TV, Vodafone TV hangi kanalda?

Formula 1 Türkiye Grand Prix heyecanı şifresiz S Sport ekranlarında olacak. Yarış severler ise şimdiden S Sport 2 şifresiz nasıl izlenir sorusuna cevap arıyor. S Sport 2 D Smart, Turkcell TV, TiviBu, Kablo TV, Vodafone TV kaçıncı kanalda? S Sport Turksat 4A uydu frekans ayarları…

10 Ekim 2021 Pazar günü Intercity İstanbul Park’ta düzenlenecek olan Formula 1 Türkiye Grand Prix heyecanı şifresiz olarak S Sport 2 kanalından yayınlanıyor. Yarış severler de şimdiden bu heyecanı kaçırmamak adına S Sport 2 kanalını şifresiz izlemek için Turksat 4A üzerinden nasıl uydu frekans ayarı yapılabileceğini araştırıyor.

S SPORT 2 ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

S Sport 2 kanalını şifresiz ve kesintisiz izleyebilmek için D Smart aboneliğiniz bulunmak zorunda. D Smart’ın dışında S Sport kanalını izleyebilmek adına TV+, TiviBu, Kablo TV ve Vodafone TV platformlarından birine sahip olmanız gerekmekte.

D-Smart 79. Kanal
Turkcell TV+ 78. Kanal
TiviBu 74. Kanal
Kablo TV 241. Kanal
Vodafone TV 12. Kanal

S SPORT TURKSAT 4A UYDU FREKANS AYARLARI

Formula 1 Türkiye Grand Prix heyecanını S Sport ekranlarından şifresiz canlı izleyebilmek için S Sport Turksat 4A uydu frekans ayarlarını platformuna girmeniz gerekmektedir.

TP11 – Frekans: 12188 Mhz.
Polarizasyon: Vertical (dikey) DVB-S2 8PSK
Symbole rate. 27500 ksym/s
FEC: 5/6

Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir! Gürcistan'da 10 binlerce kişi sokakta! AB içi yeni tasarı!
Sonraki Haber