Putin’in seferberlik çağrısından sonra Ruslar ülkeyi terk ederek Türkiye’ye geliyor! Belediye Başkanı uyarıyor "Ev kiraları artabilir"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in seferberlik çağrısından sonra Rus vatandaşları ülkelerini terk etmeye başladı. Havadan ve karadan kaçışlar devam ettiği ülkede, Rus vatandaşların tercihi turizmde en çok tercih ettiği ilçelerden olan Alanya oldu. Alanya Belediye Başkanı Adem Yücel artışa dikkat çekerek, "Kira ve ev fiyatlarında artışlar yaşanabilir" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in seferberlik çağrısından sonra Rus vatandaşları ülkelerini terk etmeye başladı. Moskova'dan tek yönlü uçuşların çoğunda yer kalmadı, kalan koltukları satın alabilmek için ise normal fiyatının on katını ödemeye razı olanlar bile var.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!