Rus füzeleri bir anne ve 4 yaşındaki kızını hayattan kopardı! Saldırıdan saniyeler önce çekilen kareleri kaldı

Ukrayna'da yaşanan olay herkesin kanını dondurdu. 4 yaşındaki kızı ile Vinnitsya kentinde yürüyüşe çıkan Irına Rus füzelerinin hedefi oldu. Ajanslara yansıyan görüntülerde, saldırıdan dakikalar önce gülümseyerek fotoğraf paylaştıkları yerde Liza'nın kanlar içindeki bebek arabası görüntülendi.

Anne Irina savaş nedeni ile yaşadıkları korkuları daha önce sosyal medya hesabından paylaşarak kızına doğum günü partisi düzenlemek istediğini belirtmişti: "Önce Koronavirüs, daha sonra savaş. İki yıldır Liza için düzgün bir doğum günü partisi ayarlayamadım. Beşinci yaş günü için bir şansımız olacağını umuyorum! Dilek tutmaya korkuyorum. Sadece barışı ve her şeyin istediğimiz gibi gittiğini hayal ediyorum."

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!