Ruhunu arındırmak isteyen herkes birbirini dövüyor!

Masaililer’in düzenlediği ergenliğe geçiş kutlamaları

5-10 yılda bir defa düzenlenen renkli festival, 9 ile 15 yaş arasındaki erkek çocukların ergenliğe girişini kutlamak için düzenleniyor. Geceyi ormanda geçiren ve döndüklerinde kahramanlar gibi karşılanan çocukların üzerilerine süt ve bira karışımı bir sprey sıkılıyor. Yüzlerini toprak boyası ile boyayan ve ellerinde çubuklarla dans ederek gelen çocuk grubunun lideri de bu törende belirleniyor. 

Il Mirisho adı verilen seremoniye katılan çocuklar 5 yıl içinde sünnet ediliyor ve kabilenin koruyucusu sayılacak ”moran” mertebesine ulaşıyorlar. Bu seremoni ile birlikte çocuk grubu, toplum içinde tanınmış bir ekip haline geliyor.


Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi