Rose Marie Bentley'in ilginç hikayesi!

99 yaşında öldüğü ana kadar hiçbir sağlık sorunu yaşamayan Rose Marie Bentley’in bedenini bilime bağışlaması sayesinde ortaya çıkan ve milyonda bir görülen ilginç hikayesi...

TIP ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN FARK EDİLDİ

2018 yılı bahar ayında Portland’da bulunan Oregon Health and Science Üniversitesi öğrencisi Warren Nielsen ve 4 arkadaşına labarotuarda incelemek üzere bir kadavra tahsis edildi. Bedenlerini bilime sunanların mahremiyetine gösterilen saygı dolayısıyla öğrenciler cesedin kime ait olduğunu bilmiyorlardı. Fakat doğal nedenlerden ölen 99 yaşındaki bu kadının Rose Marie Bentley olduğunun anlaşılması fazla uzun sürmedi. Çünkü cesedi incelemeye başlayan öğrenciler ve profesörleri kısa sürede çalıştıkları kadavranın tarih kitaplarına girebilecek kadar özel bir vaka olduğunu hemen fark etti.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!