Reytinglerde kim birinci oldu? İşte 29 Şubat TV reyting sonuçları...

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 28 Şubat Çarşamba reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 28 Şubat Çarşamba reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 28 Şubat Çarşamba reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

REYTİNG SONUÇLARI: 28 ŞUBAT ÇARŞAMBA

Total'de reyting listesinin ilk sırasında Kuruluş Osman, ikinci sırada Survivor All Star yer aldı. Listenin üçüncü sırasındaki yapım ise Esra Erol'da programı oldu.

AB'de birinci sırada Sandık Kokusu, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Kuruluş Osman yer aldı.

20+ABC1 listesinde ise birinci sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Sandık Kokusu yer aldı.

Meteoroloji'den yeni uyarı! Sağanak devam edecek mi? Edanur Gezer soruşturmasında, 4 İBB çalışanına gözaltı kararı! 1 Mayıs'ta polise saldıran 52 şüpheli hakkında tutuklama talebi!
Sonraki Haber