Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter vuruldu mu? Dikkat çeken mermi izleri...

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasının enkazında dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Helikopterin kuyruk kısmında kurşun deliklerine benzer izler olduğu iddia edildi.

This browser does not support the video element.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindeki heyetin hayatını kaybettiği helikopter kazasının enkazına ilk ulaşma anı görüntüleri paylaşıldı.

Görüntülerde Doğu Azerbaycan eyaletine bağlı Berazin ile Erdeşiri köyleri arasındaki Dizmar ormanında sert iniş yaptığı belirtilen helikopterin parçalarının dağılmış olduğu ve cenazelerden bazılarının ise sert iniş nedeniyle enkazın dışında olduğu anlar kaydedildi.

HELİKOPTERDE KURŞUN DELİKLERİ Mİ VAR?

Görüntülerde Reisi'nin helikopterinin vurulduğuna dair izler dikkat çekti.  Helikopterin kuyruk kısmında kurşun deliklerine benzer izler bulunuyor. 

Yetkililerden bu konuya dair henüz bir açıklama yapılmadı. 

Lübnan'ın güneyine hava saldırısı! BAHÇELİ’NİN ‘AK PARTİ-CHP İTTİFAKI’ ÇIKIŞININ PERDE ARKASINDA NE VAR? SÜLEYMANCILAR'A BÜYÜK OPERASYON! Joe Biden bu sefer de herkes dans ederken dondu kaldı! PKK İRTİBATLI ABD AJANI MİT’E TAKILDI! Hindistan'da Bombay Havaalanı'nda facia ucuz atlatıldı!