Reha Muhtar'dan Deniz Uğur'a ağır suçlama: ''Kızım uyuşturucu çetelerinin kapsama alanına girdi''

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar ile oyuncu Deniz Uğur'un velayet savaşı sürüyor... Reha Muhtar, ikiz çocukları Mina ve Poyraz'ın kendisine verilmesi için dava açan Deniz Uğur hakkında şoke eden bir açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Muhtar, ikiz kızlarından Mina'nın uyuşturucu çetelerinin kapsamına girdiğini söyledi ve Deniz Uğur hakkında ağır suçlamalarda bulundu.

2010 yılında protokol imzalayarak ayrılan Reha Muhtar ile Deniz Uğur cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Muhtar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda 13 yaşındaki kızı Mina'nın uyuşturucu çetelerinin kapsamına girdiğini ve bilgisayarı rahat kullanabilmek için annesi Deniz Uğur'un yanında kalmak istediğimi belirtti. Deniz Uğur'dan kızını kurtarmak isteyen Reha Muhtar, ünlü oyuncu hakkında ağır açıklamalarda bulundu.

Reha Muhtar yaptığı paylaşımda, ''13 yaşındaki Kızım Mina Bilgisayar Üzerinden UYUŞTURUCU ÇETELERİNİN KAPSAMA ALANINA Girdi. Anne Deniz Uğur Bilgisayardaki Ortama Farkında Olmadan Zemin Hazırlıyor. Kızım Bilgisayarı Rahat Kullanacağı İçin Annede Kalmak İstiyor. MİNA’mı KURTARACAĞIM…'' ifadelerini kullandı.

''BU MU ANNELİK!''

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar önceki gün, Deniz Uğur'un kendisine yeniden dava açması karşısında "Bu nasıl bir anne" diyerek isyan etmiş ve Twitter hesabından şu paylaşımı yapmıştı: "1.5 yaşında para aldı kaçırdığı çocukları babaya verdi. Annelik yapmadı. 13 yıldır çocuklara hem annelik hem babalık yapıyorum. Hanımefendi her enflasyonda çocukları kaçırıp velayet davası açıyor. 13 yıldır 3. kez çocuklar mahkemelerde sürünüyor. Bu mu annelik!"

Beşiktaş - MKE Ankaragücü | İlk devre oynanıyor Survivor All Star sona yaklaştı! Kazanan kim olacak? Sosyal medyada tanıştığı şahsa 360 bin TL’sini kaptırdı
Sonraki Haber