Rapçi Uzi hakkında şoke eden iddia! Ev sahibi ''4 aylık kirasını ödemeden kaçtı'' diyerek isyan etti

Rapçi Uzi hakkında sosyal medyada bir kullanıcı tarafından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Uzi'nin ev sahibi olduğunu söyleyen bir kişi Uzi'nin 4 aylık ev kirasını ödemeden kaçtığını ileri sürdü ve evin son halinin görüntülerini paylaşarak isyan etti. Bu paylaşımı gören Uzi'den yanıt gecikmedi. İşte haberin detayları...

Rapçi Uzi hakkında sosyal medyada gündeme gelen bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir sosyal medya kullanıcısı Uzi'nin 4 aylık ev kirasını ödemeden kaçtığını ileri sürerek evin son halini paylaştı.

Ev sahibi Elif Obadan paylaşımında şunları yazdı:

"2022 yılında TR’nin en çok dinlenen sanatçısı (!) Uzi’nin 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığı ve çilingirle girebildiğimiz, Bomonti Anthill’deki dairemizin durumu. Muhatabımız olan prodüktörünün de sırra kadem basmış olması içler acısı. Belki utanırlar!"

UZİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Uzi'den konuyla ilgili açıklama geldi. Sosyal medya hesabından hakkında ortaya atılan iddiaya cevap veren Uzi şu ifadeleri kullandı:

Rapçi açıklamasında "Kontratım var evime nasıl izinsiz giriyorsun? Usulsüz yaptığın kira artışını susun diye ödediğim dekontlarıyla beraber bu görüntüleri yargıya taşıyalım o zaman?" dedi. Ev sahibinin paylaşımdan sonra hesabını kapatması ise kafaları karıştırdı.

rap
Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber