Ramo’nun Yıldızı Murat Yıldırım’ı Birde Böyle Görün! Çok Değişmiş! Efsane Yeniden Ekranda

Geçen sezon ekranlarda Ramo karakteri ile fırtınalar estiren Murat Yıldırım'ın yeni dizisi Aziz oldu. Ramo karakteri ile iki sezon ekran karşısında yer alan ünlü oyuncu 1 yıl aradan sonra ekranlara dönüyor.

Geçen sezon ekranlarda Ramo karakteri ile fırtınalar estiren Murat Yıldırım'ın yeni dizisi Aziz oldu. Ramo karakteri ile iki sezon ekran karşısında yer alan ünlü oyuncu 1 yıl aradan sonra ekranlara dönüyor.

Ramo dizisinde canlandırdığı Ramo karakteri çok sevilen oyuncunun hayranları dizinin bitmesine çok üzüldü. Etkileyici ve başarılı bir performans sergileyen yetenekli oyuncu yine aksiyon tarzı bir dizi ile ekranlara dönüyor.

Aziz Dizisi Konusu 

Show TV'de yayınlanmaya hazırlanan aksiyon dizisi Aziz de Murat Yıldırım'ı başrolde Aziz karakterine hayat verecek. Azizi dizisinin dönem dizisi tarzında olacağı ve 1930'lu yılları ekranlara taşıyacağı bildirildi. Aksiyon tarzında olan dizide aşk ve dramda başrolde yer alıyor.

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım'ın performansı Aziz dizisi ile adeta yükselişe geçecek. Dizide Hatay ilinin düşman elinden kurtarılma  mücadelesinin zorlukları ve yansımalarının yanı sıra Hatay ilinin ülkemize katılmasının ayrıntılarının etkili bir şekilde işleneceği belirtildi. 

Magazinciler Derneği tarafından geçen sezon yayınlanan Ramo dizisi ödül alan Murat Yıldırım çok mutlu olduğunu belirtti. Ünlü oyuncu ayrıca Ramo dizisinde yer almaktan memnun olduğunu ve severek karakteri Ramo'yu canlandırdığını ifade etti. Bilindiği üzere Ramo dizisi iki sezon ilgiyle izlenmişti.

Murat Yıldırım Çok Heyecanlıyım Dedi

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanan Aziz dizisi için çok heyecanlı olduğunu ifade eden oyuncu izleyicilerini beklediğini de özellikle belirtti. Yeni dizisi hakkında konuşan oyuncu Aziz dizisinin Hatay'ın işgalden kurtarılışı ve kurtuluşun perde arkasının da yansıtılacağını heyecan içinde aktardı.

Dizide dokunaklı bir aşk hikâyesinin de işleneceğini aynı zamanda bir ailenin parçalanmasının üzücü hikâyesinin de arka planda olacağını ifade eden oyuncu projeden oldukça memnun. Show TV'de yayınlanmaya hazırlanan Aziz dizisi etkileyici konusu ve başarılı cast ekibi ile çekim hazırlıklarına devam ediyor.

İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Ankara'da hava sıcaklığı artıyor! İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber