Ramo 13. bölüm full izle!

Ramo 13. bölüm full izle! Ramo 13. bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde SHOW TV'de. Peki, Ramo son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar..

Ramo 13. bölüm izle! Başrollerinde Murat Yıldırım'ın oynadığı Ramo 13. bölüm tek parça izle linki youtube üzerinden de yayınlanacak. İşte Ramo son bölüm detayları...

RAMO 13. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Alpay'ın polise teslim olmasıyla Adana'da işler raydan çıkmıştır. Cihangir, işleri yola koyması için oğlu Taner'i Adana'ya gönderir. Acımasız bir adam olan Taner, babasının emirlerini yerine getirmek için Adana'da adeta bir savaş başlatır. Savaşın sonunda Süleyman ve Neco hayatını kaybeder.

Adana'daki pürüzleri temizleyen Taner'in yeni planı ise işlediği bunca suçu Ramo'nun üzerine yıkmaktır. Ramo'nun beklemediği olaylar bundan sonra olacaktır.

RAMO 13. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle