Ramazan Bayramı hediyeniz Garanti BBVA'dan! 20 bin TL'ye kadar faizsiz nakit desteği verilecek! Mobil üzerinden onay vermek yeterli!

Son dönemlerde gelişen olumsuz ekonomik sebeplerden ötürü nakde olan ihtiyaçları gün be gün artan ve bu kapsamda da cüzdanlarını doldurmanın yollarını arayan tüketicilere, Garanti BBVA’dan müjdeli haber geldi. Özel banka, yalnızca yeni müşterilerinin başvurularına açmış olduğu faizsiz nakit desteği kampanyalarına ilişkin detayları paylaştı.

2021 yılının son çeyreğinden bu yana çok çeşitli faktörler çerçevesinde yükselmeye devam eden enflasyon, gündelik hayatın ekonomik şartlarının tamamı ile şekil değiştirmesine neden oldu. Yüksek enflasyonun yanı sıra kur farkının da oluşması, Türk Lirası’nın değer kaybetmesine ve dolayısı ile de tüketicilerin nakde olan ihtiyaçlarının gün be gün artmasına yol açtı. Bu durum yetkililerin enflasyon üstü maaş artışı kararları ile iyileştirilmeye çalışılsa da gündelik hayatın ağırlaşan ekonomik şartları, tüketicilerin alım güçlerinin istenilen seviyelere yükseltilememesine neden oldu.

Nisan ayının ikinci yarısını da geride bırakmış olduğumuz şu günlerde Ramazan Bayramı’nı karşılamanın heyecanı içerisinde olan ancak nakit sıkışıklığı sebebi ile geçim dertleri devam eden tüketiciler, bayram öncesi düzenlenen destek kampanyalarını yakın takip altına aldı. Cüzdanlarını nakit ile şenlendirmek isteyen tüketicilere müjdeli haber veren bankalardan biri de Garanti BBVA oldu. Düzenlemiş olduğu iki farklı kampanya aracılığı ile bayram öncesi tüketiciler için elini taşın altına koymuş olduğunu belirten Garanti BBVA, kampanyalarına ilişkin detayları paylaştı.

GARANTİ BBVA FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI NİSAN 2023

Ramazan Bayramı öncesinde yeni müşterileri için avantajlı bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu duyuran Garanti BBVA, 30 Nisan tarihine kadar bankanın mobil uygulaması üzerinden ilk kez müşterisi olan tüm tüketicilere 10 bin TL’ye kadar faizsiz nakit desteği vereceğini bildirdi. Banka, faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası için belirlemiş olduğu azami vade sayısını 12 ay olarak açıkladı.

GARANTİ BBVA FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI NİSAN 2023

Faizsiz kredi desteğinin yanı sıra yine yüzde 0 faiz avantajı ile taksitli nakit avans desteği de vereceğini belirten Garanti BBVA, mobil uygulaması üzerinden ilk kez banka müşterisi olup kredi başvurusu onaylanan yeni müşterilerinin kampanya için başvuru oluşturabileceklerini ifade etti. Banka bu kampanyası için de üst limitini 10 bin TL olarak belirlerken azami vade sayısını 6 ay olarak açıkladı.

Deprem bölgesinde hava sıcaklıkları artmaya devam ediyor! Bakan Tekin: Öğretmen atama sayısında uzlaştık! İsrail ordusu kalleş saldırılarına devam ediyor! Yine hedef siviller!
Sonraki Haber