Rachel Araz Kirespi kimdir? Kaç yaşında? Eşi Sami Kiresepi kimdir?

Rachel Araz Kirespi kimdir? Kaç yaşında? Eşi Sami Kiresepi kimdir? Sosyal medyada binlerce takipcisi olan Rachel Araz'ın hayatı ve eşi merak ediliyor. Bu akşam Menajerimi Ara dizisine konuk olarak katılacak olan fenomen Rachel Araz Kiresepi kimdir? Kaç yaşında? Eşi Sami Kiresepi kimdir?

Rachel Araz 24 Mart 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur.  Rachel Araz’ın annesi avukattır. Babası ise mühendistir.  Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden mezun oldukta sonra beş sene Beymen’de sırasıyla; Kurumsal İletişim ve Pazarlama, Balenciaga Türkiye Marka temsilciği, Satın Alma Planlama ve Merchandising departmanlarında çalıştı.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları 29 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı