Putin yanlısı muhabire düzenlenen bombalı saldırının detayları ortaya çıktı! Bomba uzaktan kumanda ile patlatılmış!

Petersburg’da ünlü savaş muhabirinin öldüğü, 30 kişinin yaralandığı patlamanın dikkat çeken detayları ortaya çıktı. Hediye paketi olarak kafeye getirilen bombanın uzaktan kumandalı olduğu öğrenildi. 'Melek yüzlü şeytan' lakaplı Darya Trepova'nın bağlantıları araştırılıyor.

Rusya ve Ukrayna yaklaşık iki yıldan beri birbirlerine ağır kayıplar verdirerek savaşıyor.

Cephe de askerler arasın da süren savaşın çeşitli alanlarda da sürdüğü anlaşılıyor.


PETERSBURG’DA KONFERANSTA PATLAMA MEYDANA GELDİ!


Rusya'nın Petersburg şehrinde bulunan bir kafede dün akşam saatlerinde patlama meydana geldi.

Konferans sırasında meydana gelen patlamada konuşma yapan ünlü savaş muhabiri Vladlen Tatarsky adlı ünlü internet fenomeni hayatını kaybetmiş, 6’sı ağır olmak üzere 30 kişinin de yaralandığı açıklanmıştı.

Patlamadan sonra kafenin Rus paralı asker grubu Wagnerin Başkanı Yevgeny Prigozhin'e ait olduğu ve asıl hedefin kendisi olduğu iddia edilmişti.


“HEDİYE BOMBA” UZAKTAN KUMANDALI ÇIKTI!

Petersburg’da patlama sonrasında Rus Terörle Mücadele Uzmanları’nın yaptığı araştırmada hediye paketinde getirilen bombanın uzaktan kumanda ile patlatıldığını belirledikleri öğrenildi.

Rus polisi bombalı kutuyu getiren 26 yaşında Darya Trepova adlı kadının yakalandığını açıkladı.

Açıklamada çevresinde de savaş karşıtı bir muhalif olarak bilinen Trepova’ya yardım edenlerin yakalanmaya çalışıldığı ifade edildi.

Öte yandan kafenin sahibi olan Rus Wagner Yevgeny Prigozhin'in evinin 150 metre olduğu ve hedefin o olup olmadığının araştırıldığı da vurgulandı.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal için karar verildi Haftanın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal!
Sonraki Haber