Pursaklar Belediye Başkanı'nın korumalarının vatandaşı darp ettiği iddiasında gerçek ortaya çıktı

AK Parti Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in korumalarının Aziz Savaş isimli vatandaşı darp ettiği iddia edildi. Ancak belediye yetkilileri Superhaber'e açıklamada bulundu. Olayın tamamen algı çalışması olduğu anlaşıldı.

AK Parti Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’i berberde gören Aziz Savaş isimli vatandaş, sözde bölgeye asfalt yapılmasını isterken Çetin’in korumaları tarafından darp edildiği iddia edildi.

Ancak yapılan algı operasyonları sonrasında Superhaber Belediye yetkililerine ulaştı. Yetkililerin yaptığı açıklamada işin aslının öyle olmadığı ortaya çıktı. Sosyal medyada boy boy paylaşılan ve ilk olarak Sözcü’de yayınlanan haberin tamamen algı operasyonu olduğu anlaşıldı.

Belediyeden yapılan acıklamada saldırgan şahıs olan Aziz Savaş’ın ASKİ ile alakalı bir problemi dile getirdiği, konuyla alakalı Belediye Başkanı olan Ertuğrul Çetin’in durumun belediyeyle alakalı olmadığını açıkladığını yine de yardımcı olacaklarını dile getirdiği belirtildi. Bunun üzerine yine de memnun olmayan saldırgan şahısın hakaretler ederek belediye Başkan yardımcısına da ağır laflar kullandığı belirtildi.

DURUM BİLDİRİR RAPORUNDA 'DARP' İDDİASI ÇÜRÜDÜ

İtişme sonrasında saldırganın darp raporu aldığını belirildi. Ancak o raporun ‘durum bildirir raporu’ olduğu, herhangi bir darp bulgusuna rastlanmadığı açıklandı.

SALDIRGANIN İLK VUKUATI DEĞİL

Konuyla alakalı haber yapan Sözcü, olayı çarpıtarak bir algı operasyonu oluşturmaya çalıştı. Ancak Aziz Savaş isimli vatandaşın daha önce de hakaret ve darp olaylarından dolayı birçok dosyasının olduğu belirlendi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile de davalık olan bu şahsın, tamamen çarpıtmaya dayalı algı yaptığı da gözler önüne serildi

İngiltere ile satranç maçını Türkiye kazandı Azem, Dilber'in elini bırakacak mı? Ali Koç Jose Mourinho ile görüşme kararı aldı! Bir araya gelecekler
Sonraki Haber