PTT Kargo Adres Değişikliği Nasıl Yapılır?

Kargo Adresi Değiştirilebilir Mi?

PTT Kargo yanlış adres düzeltme ve adres değişikliği işlemleri kısa süre içinde gerçekleştirilebilir. Gönderinizi şubeler üzerinden veya adresinizden teslim ettikten sonra belirttiğiniz adreslere en kısa süre içinde yola çıkacaktır. Gönderi formunda alıcı adresinin yanlış veya eksik girildiğinin fark edilmesi halinde gönderi yola çıkmadan önce adres değişikliği işlemlerinin yapılması mümkündür.

Adres değişikliğini olması için sev edilen ve kargo süreci başlamış ürünlerin teslimatı gerçekleşmiş olması halinde adres değişikliğinin yapılması mümkün olmayacaktır. Bu nedenle kargoyu teslim ettikten hemen sonra adres değişikliği için mevcut iletişim kanalları üzerinden taleplerinizi iletmeniz gerekecektir. 

BİM'e ucuza elektrikli bisiklet geliyor! Galatasaray'ın Konya 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Davinson kararı Galatasaray 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamladı! Fenerbahçe farka gitti, şampiyonluk için yetmedi! Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Joshua King sürprizi Devlet Hastanesi'nde diyalize giren hastalar fenalaştı!