PSG teknik direktörü Christophe Galtier ile ilgili skandal iddia: Siyahi ve Müslüman futbolculara çirkin sözler

Paris Saint Germain Teknik Direktörü Christophe Galtier'in Nice'te görev aldığı dönemde siyahi ve Müslüman oyuncularla ilgili ağır sözler söylediği iddia edildi. Olayla ilgili ortaya çıkan bir e-posta PSG tarafından incelenmeye başlandı.

Bir dönem Burak Yılmaz'ın da forma giydiği Nice'i çalıştıran Paris Saint Germain Teknik Direktörü Christophe Galtier'in bu dönemde yolladığı bir e-posta Fransa futbolunu salladı.

Fransa basınında çıkan haberlerde, Christophe Galtier'in Nice'in eski futbol direktörü Julien Fournier'e siyahi ve Müslüman futbolcularla ilgili söylediği çirkin sözlere yer verildi.

"CUMA NAMAZINA GİDEN PİSLİKLER"

Galtier'in Fournier'e yolladığı e-posta'da şu çirkin sözlere yer verildiği iddia edildi:

"Takımdaki herkes siyahi oyunculardan oluşuyor. Takımın yarısı ise Müslüman. Sadece siyahların olduğu ve takımın yarısının cuma günleri camide olduğu pisliklerden oluşan bir takım... Bu kadar siyahi ve Müslüman aynı takımda olmaz. Bu takım bana göre değil."

PSG YÖNETİMİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Başkent ekibinin yönetimi ise Fransız teknik adam hakkında soruşturma başlattıklarını açıkladı.

Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, eğer suçlamaların ispatı gerçekleşirse Galtier'in görevine son vereceğini belirtti.

Ayrıca haberde Nasser Al-Khelaifi'nin, Galtier'i transfer ederken iddia edilen sözlerin ayrıntılarından ve içeriğinden haberdar olmadığı aktarıldı.

Vali Sezer'den Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi açıklaması Kamyonet öğrencilerin arasına daldı: 29 yaralı Sakla Beni final bölümü ile ekranlara geliyor...
Sonraki Haber