Prof. Dr. Üstün Dökmen'in "Başörtülü psikolog olmaz" sözlerine sanat dünyasından da tepki yağdı

Psikoloji üzerine kitaplar yazan, bir üniversitede akademisyenlik yapan Prof. Dr. Üstün Dökmen'in, konuk olduğu programda yaptığı "Başörtülü psikolog olmaz" şeklindeki sözlerine tepkiler gelmeye devam ediyor. Ayrıştırıcı açıklamaları nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Prof. Dr. Üstün Dökmen'e sanat camiasından da tepki üstüne tepki yağdı. Hülya Koçyiğit, Aydilge, Gökçe Kırgız, Alişan ve Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler, Üstün Dökmen'in skandal ifadeleri hakkında bakın neler söylediler...

Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Prof. Dr. Üstün Dökmen, başörtülü kadınların psikolog, psikiyatr ve rehber öğretmen olmamaları gerektiğini savunarak, "Başörtülü psikolog, psikiyatrist, PDR uzmanı olmaz. Seans esnasında özdeşim kurar, sempati duyarsam artık o psikolojik danışman olmaktan çıkar'' demişti.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı!