Az para harcayarak güzelleşeyim derken bedelini sağlığınızla ödemeyin!

Yüz güzelliği mi, can sağlığı mı? diye sorulsa hangisini seçerdiniz. Güzelleşmek uğruna ucuz fiyata alınan makyaj malzemeleri, bedelini uzunca bir süre ödemek zorunda kalacağınız sağlık problemlerini doğuruyor. Prof. Dr. Ertan Yılmaz, pazar tezgahları ve internetten ucuza alınan makyaj malzemelerinin sağlığa zararlarını anlattı. Bu ürünleri almadan önce iki kere düşünün diyen Yılmaz, ‘’Güzelleşeyim derken sağlınızdan olmayın’’ ifadelerini kullandı.

Pazar tezgahında, her ürünün satıldığı mağazalarda, internette, bazı iş yerlerinin önündeki kaldırımda sepette satışa sunulan ruj, rimel, far, fondöten gibi kadınların yoğun ilgi gösterdiği ucuz makyaj malzemeleri, sağlığa zarar veriyor.

Çoğunluğu sahte ve imitasyon ürünlerin yer aldığı tezgahlarda gün boyu güneş altında bekleyen, içeriği belli olmayan makyaj malzemelerinin, ucuza satılmasından dolayı tercih edilip kullanılması, alerjik reaksiyon, deri rahatsızlıkları ve kanser gibi hastalıklara neden oluyor.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi