Porto Juventus maçı hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor?

Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçları 17 Şubat Çarşamba akşamı da devam ediyor. Bu akşam Porto Juventus ile karşılaşırken Sevilla evinde Borussia Dortmund'u ağırlayacak. Futbolsever bu heyecanlı maçları nereden izleyebilirler? Porto Juventus maçı hangi kanalda saat kaçta başlıyor?

Porto Juventus maçı hangi kanalda saat kaçta başlıyor sorusu, bu akşam Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçını takip edecek olanların merak konusu oldu. Devlerin arenasında milli futbolcumuz Merih Demiral ilk 11'de mi olacak?

PORTO JUVENTUS MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final öncesi son maçlar oynanmaya başladı. Bu akşam da Ronaldolu, Merih Demiral'lı Juve, deplasmanda Porto ile karşılaşacak.

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan bu gece oynanacak iki maçla devam edecek. İstikrarsız bir sezon geçiren Juventus, saat 23.00'de Porto deplasmanına çıkıyor.

Geçen sezon çeyrek finale kalamayan İtalyanlar, Portekiz'den avantajlı skorla dönmenin peşinde. Bu maç Juventus'un yıldızı Cristiano Ronaldo için de önemli bir geri dönüşe sahne olacak. Portekizli forvet, 18 yıl sonra Porto ile resmi bir maçta karşılaşacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Porto: Marchesín, Manafa, Mbemba, Pepe, Sanusi, Corona, Uribe, Olivira, Otavio, Taremi, Marega.

Juventus: Szczesny, Danilo, De Ligt, Chiellini, Chiesa, Rabiot, Bentancur, McKennie, Sandro, Ronaldo, Morata.

PORTO - JUVENTUS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçı Porto - Juventus maçı bugün saat 23.00'te başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den naklen yayımlanacak.

Gecenin diğer maçında ise Sevilla'nın konuğu Borussia Dortmund.

Avrupa Ligi'nde başarısını bir türlü Şampiyonlar Ligi'ne taşıyamayan İspanyollar, ilk kez çeyrek finalin kapısını aralamak istiyor.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber