Porsche’nin borsada yükselişi devam ediyor! Avrupa’nın en değerli otomobil üreticisi Porsche oldu

Geçtimiz günlerde Almanya’nın en büyük halka arzı ile borsaya giren Porsche’nin borsada yükselişi devam ediyor. Geçtiğimiz perşembe günü borsada Porsche’nin hisseleri 93 euroya kadar yükseldi. Bu durum, şirketin 85 milyar euroluk bir değerlemeye ulaşmasını sağladı. Rakiplerini geri de bırakan Porsche Avrupa’nın en değerli otomobil üreticisi oldu. İşte detaylar…

Avrupa’nın en değerli otomobil markası Porsche oldu. 

Geçtiğimiz ayın başlarında Alman Menkul Kıymetler Borsa’sında halka arzını başlatan Alman otomobil üreticisi Porsche'un hisseleri perşembe günü büyük yükseliş kaydederek rakiplerini geride bıraktı.

Porsche’nin hisseleri 93 euroya kadar yükseldi. Bu durum, şirketin 85 milyar euroluk bir değerlemeye ulaşmasını sağladı. Bu sayede Porsche, 77.8 milyar euroluk bir değerlemeye sahip olan ana markası Volkswagen’i geçmeyi başardı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!